Skip to main content

Ontwerp & Realisatie

Creating beautiful interiors is what we do

Onze designers

Susan

Interior designer & founder

Passie voor mode, mooie stoffen en interieurs.

Begonnen als agent voor het prachtige jeansmerk Vingino, waarnaar ik doorstroomde de high-end interieur wereld in. Marco van Veldhuizen is hierin een grote leermeester geweest en ook bracht dit een mooie samenwerking.  

Tijdens het ontwerp verplaats ik mij in de omgeving. Ik neem de ruimte in mij op alsof ik er zelf woon. Lichtinval is een belangrijk aspect in huis, maar ook de styling. Alles moet in harmonie zijn.

Persoonlijk houd ik van een modern en warm interieur, een interieur dat een verhaal verteld, een niet alledaags interieur. Kunst mag hier uiteraard niet ontbreken.

Een perfectionist kun je mij wel noemen, maar ook een levensgenieter! Ik geniet van ons gezin en vind het belangrijk om mooie herinneringen samen te maken en veel te lachen. 

Marije

Interior Designer

Al een aantal jaren bevind ik mezelf in de wereld van high-end design interieurs. Door mijn verhuizing van Amsterdam terug naar Arnhem, heb ik afscheid genomen van mijn vorige fijne werkplek en wilde ik mijn expertise inzetten op soortgelijk niveau. Ik ben dan ook dankbaar dat ik mijn creativiteit bij MOSZ verder kan uiten!

Het werken met de meest prachtige merken en het ontdekken van de bijzondere verhalen achter hun producten, gecombineerd met het creëren van een persoonlijk, aantrekkelijk en warm interieur voor mijn opdrachtgevers, brengt in mij het beste naar boven.

Naast mijn werk houd ik van reizen, nieuwe plekken ontdekken en ben ik altijd op zoek naar mooie interieur of fashion items.

Ik geniet van mijn sociale leven en de waardevolle mensen om mij heen en probeer hier altijd een fijne balans in te vinden.

Service & Kwaliteit

Wat kun je van ons verwachten?

Kennismaking

Wensen bespreken

2D & 3D Ontwerp

Moodboard

Meubelplan

Verlichtingsplan

Raambekleding

Styling

Bezorging & installatie

We love to be exclusively,
individually and different for you…
and we love to welcome you

Ontwerp Presentatie

Een nieuwe inrichting is altijd een feestje waard. Vandaar dat wij de presentatie altijd doen onder het genot van een heerlijke lunch of high-tea

OOK BENIEUWD WAT
WIJ VOOR JOUW PROJECT KUNNEN BETEKENEN?

Plan dan een kennismakingsgesprek in en we verwelkomen je graag in onze stijlvolle interieur studio.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

OOK BENIEUWD WAT
WIJ VOOR JOUW PROJECT KUNNEN BETEKENEN?

Plan dan een kennismakingsgesprek in en we verwelkomen je graag in onze stijlvolle interieur studio.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief